бул. Джеймз Баучър 71
София,
България
23.3179463
42.6713813
UserLikes
Име: АРТСТРОЙ 2000
Адрес: София, бул. Джеймз Баучър 71
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://artstroyltd.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Довършителни и ремонтни строителни работи
Дейност:

Строителство и проектиране на обществени и жилищни сгради

Ключови думи: строителство, жилища, административни сгради, строителство офиси, стротиелство ателиета

За нас

АРТСТРОЙ е строително-ремонтна фирма със седалище и адрес на управление на територията на гр.София. С това име тя е малко позната на пазара на труда, но като се има предвид, че е единствен пряк наследник на създадената и регистрирана през далечната 1991 год.фирма ХИТ-91 ЕТ, можем с чувство на гордост да кажем, че е един от онези пионери, които почти две десетилетия се доказват в този труден дял от икономиката ни. Несъмнено строителсвото заема първо място в класациите за най-бързо развиващ се отрасъл. В този смисъл плуването в морето от информация касаеща нови техники, технологии, материали и средства, които се влагат в работата ни, се оказа не толкова лесна работа дори и за добре подготвените плувци! Всяко начало е едно голямо предизвикателство, изпълнено с надежди и амбиции. За нас това начало е ХИТ – 91. Тази малка фирма се оказа устойчива на бурите, които за нея бяха бързо променящите се нормативни актове в началото на така наречения преход, липсата на квалифицирана работна ръка, нелоялната конкуренция, сивия сектор в бранша /така наречените строителни бригади, съставени от по няколко човека, търсещи препитание в големия град/, настъпващите мутренски съсловия с парите, които започнаха да се препират в нашия сектор и т.н.

Демократичните промени в началото на деветдесетте години на миналия век, които белязахя началото на прехода в Република България доведоха до бързи количествени и качествени изменения във всички сфери на икономиката ни. Реформаторският дух беше завладял умовете и сърцата на всеки един от нас. Очакванията ни бяха свързани с осъществяването на всичките ни мечти.Създадоха се условия за разгръщане на строително-ремонтните дейности във всичките им форми и варианти, което от своя страна помогна на всички , които влагаме труда, знанията и любовта си в този занаят да докожем възможностите си. Работя в този бранш около двадесет години, които за мен изминаха неусетно и бързо така, както дните близо до любим човек. Не крия, че съм работохолик, който си почива работейки това, което му харесва. Доволен съм и от факта, че заедно с мен в работата
АРТСТРОЙ 2000
ми са всички членове на семейството ми. Така имам разбирането, подкрепата и уважението им, което ми дава сигурност и спокойствие на работното ми място - било то в офиса на фирмата ни, на работната площадка на някои от обектите ни, или на срещите ни с клиенти, или колеги. В строителството невъзможни неща се оказва, че няма. Щастлив съм, че имам възможност при изпълнение на служебните си ангажименти да проявявам новаторски дух и да експериментирам като използвам необхватния асортимент стоки и материали предлагани в строителните складове. Специализираната литература, която излиза на книжния пазар също е един добър навигатор за строителния предприемач, поел в правилната посока. Не крия, че и на мен не ми достига време за всички онези неща, които оставяме все на заден план – почивката на море в компанията на семейството, разходките на Витоша, риболовът, с който съм израснал край бреговете на р.Марица в родния Димитровград, спускането със ски на Пампорово, където някога ходехме често с приятели, тихите семейни вечери в лятната кухня край къщата ни в Банкя, където щурците свирят най-силно вечер, а славеите се надпяват в ранни зори! Утешава ме удовлетворението, което получавам при вида на постигнатото с много усилия и труд.

Натрупали добър опит, познания и малко самочувствие в началото на новото хилядолетие решихме да застанем до по-големите си братя в бранша и да се опитаме да черпим от тях знания и практичен опит директно на техните строителни площадки. Имахме честта и удоволствието това да са големи строителни и инвестиционно-строителни фирми като : ЛИНДНЕР БЪЛГАРИЯ ООД, СОФИЯ ИСТЕЙТС – 1 ЕООД, БИАТ ООД, ЮНИВЪРСЪЛ ООД, ГЕОТЕХМИН ООД, БУЛТЕХСТРОЙ ЕООД, ДЕНИКОМ ООД, ЛЪВИДА, която има специално място в списъка ни и др., за които сме работили и работим като подизпълнители. Нямаме самочувствието на големите строителни и строително-инвестиционни компании, нито техните възможности по отношение на капитали и капацитет. Даваме си сметка, че на крупни строителни обекти можем да работим за сега само като подизпълнители, но не сме се отказали от амбициите и желания
АРТСТРОЙ 2000
та, свързани с изграждането на една жилищна кооперация, които ще се осъществят в най-скоро време в един от жилищните квартали на гр.София.. Това ще бъде реализирана мечта не само за нас като строители-предприемачи. Чрез тази кооперация се надявяме да сбъднем мечтите за красив и уютен дом и на семействата, които ще я населят. Сигурни сме, че ще удовлетворим изискванията на новодомците, които са ни гласували доверие и вече са заявили участие в съвместното ни начинание.

Връщайки се мислено в годините назад за да анализирам постигнатото до този момент в професионално отношение , не мога да не отчета за себе си, че преобладаващо чувство в цялата палитра от житейски настроения е именно чувството на удовлетвореност от възможността, която съдбата ми е предоставила да вървя по пътя, който сам съм си избрал. Този път не винаги беше магистрален, той по-скоро приличаше на повечето софийски улици, по които пътувам ежедневно, но имах щастието , въпреки задръстванията, в които попадах понякога, да стигам винаги там за където бях тръгнал. В края на всяко пътуване се чувствах обновен, готов за приключения и нови маршрути.

Искам чрез този сайт да ви помогна да осъществите и вие поне една ваша мечта. Няма как да не сте си мечтали поне веднъж за нов дом, или ако вече имате такъв за неговото обновяване, възстановяване, съхранение, или за нещо по-прозаично, свързано със саниране, хидроизолиране, смяна на дограма, нови ВиК, или ел.инсталация. Нима не сте завиждали благородно на някой ваш съсед, който ни е поверил ключовете от дома си и е заминал на почивка, прочитайки обявата ни, която гласи: Строителство и ремонти до ключ! Да, ние сме вълшебниците, които сбъдваме и такива мечти!

И не на последно място по важност и значение искам чрез чрез този сайт да ви благодаря за времето, което ни отделихте, за вашите мнения и препоръки, които може би ще споделите с нас и най-вече за доверието, което може би ще ни гласувате за осъществяването на съвместни бъдещи проекти.

Благодаря ви от сърце!

Георги Христозов – Управител и собственик на фирми АРТСТРОЙ ЕООД и ХИТ – 91 ЕТ. 
Открийте ни в Google+